Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının oynadığını görmek

Rüyada kızının oynadığını görmek

Rüyada kızının oynadığını görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, zor bir durumda kalacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, borçlarının azalacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının oynadığını gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalı, değerli evrak, eşya v.b gibi şeylere sahip çıkmalı, çek, kredi, fatura v.b gibi ödemelerinizi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada kızının oynadığını görmek her anlamda şifa bulmaya, refahının ve varlığının artacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının kumar oynadığını görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, mutluluğu yakalayacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkalarının kumar oynadığını görmek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yılan oynatmak uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavla oynadığını görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, rahat bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada insanların oynadığını görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının oynadığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada yerin oynadığını görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments