Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyun oynadığını görmek

Rüyada oyun oynadığını görmek

Rüyada oyun oynadığını görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, onun iyi olduğunu öğreneceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, zor bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada oyun oynadığını gördüyseniz:

  • Fazla iyimserliği gerçekçiliğe tercih etmemekte fayda var.

Rüyada halk oyunu oynadığını görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, başka işler deneyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının oyun oynadığını görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalettir.

Rüyada oyun oynadığını görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada parkta oyun oynadığını görmek gam ve keder çekmeyeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada oyun havası oynadığını görmek yeni fırsatlar sunulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işarettir.

Rüyada arkadaşlarıyla oyun oynadığını görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, yeni şeyler deneneceğine tabir olunur.

Rüyada birinin oyun havası oynadığını görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments