Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinin oynadığını görmek

Rüyada dişinin oynadığını görmek

Rüyada dişinin oynadığını görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sorunlarının sürekli artacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına inanılır.

Rüyada dişinin oynadığını gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren somut çalışmalar yapabilirsiniz.

Rüyada kendi dişinin oynadığını görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ön dişinin oynadığını görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine delalettir.

Rüyada ön dişin oynadığını görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada dişinin oynadığını görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine delalettir.

Rüyada misket oynadığını görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine işarettir.

Rüyada iskambil oynadığını görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada düğün oynadığını görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalettir.

Rüyada oynadığın oyunu görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments