Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi yiyen kedi görmek

Rüyada fareyi yiyen kedi görmek

Rüyada fareyi yiyen kedi görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada fareyi yiyen kedi gördüyseniz:

  • Yardım veya önerinin dozunu kaçırmanız sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada kedinin fareyi kovalamasını görmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyle fare görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, aileyle iş yapmayacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi ve fare görmek kazancının çok düşeceğine, huzurunu yerine getireceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz fare ve kedi görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada ölü kedi ve fare görmek kurtuluşa ereceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada kedi ve fareler görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin fareyi yemesini görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments