Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanım görmek

Rüyada hanım görmek

Rüyada hanım görmek işlerin günden güne bozulacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hanım gördüyseniz:

  • Sizden tamamen farklı fikirlere sahip kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Rüyada hanımını boşamak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoca hanım görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada hanımının aldattığını görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada hanımına tokat atmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada hanım görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada hanımını hamile görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet eder.

Rüyada başbakan hanımını görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hanımını başkasıyla evlendiğini görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments