Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amcasının hanımını görmek

Rüyada amcasının hanımını görmek

Rüyada amcasının hanımını görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada amcasının hanımını gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir,dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada amcasının hanımını görmek tersliklerin yoluna gireceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada amca hanımı görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada amca hanımını görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada hanımının kaçtığını görmek ticarette yol katedeceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hanımını dövmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, herkesin desteğinin alınacağına delalettir.

Rüyada başbakanın hanımını görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına yorulur.

Rüyada hanımını öldürmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada hanımının doğum yaptığını görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments