Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımının öldüğünü görmek

Rüyada hanımının öldüğünü görmek

Rüyada hanımının öldüğünü görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, canını sıkılacağına işaret eder.

Rüyada hanımının öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilere ne demek istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada hanımın öldüğünü görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hanımını öldürmek bazen de rahat geçeceğine, çok zarar göreceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada hanımının öldüğünü görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Rüyada hanımını görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımını kıskanmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işarettir.

Rüyada hanımla konuşmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, başarılarını arttıracağına işaret eder.

Rüyada hanımına tokat atmak maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, kendisini mutsuz edeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada ölen hanımını görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments