Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımıyla tartışmak

Rüyada hanımıyla tartışmak

Rüyada hanımıyla tartışmak olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalet eder.

Rüyada hanımıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı gerçeklere bağlı kalarak atmalısınız.

Rüyada hanımıyla tartışmak bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, maddi güç elde edeceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hanımla tartışmak güneşli ve güzel günler yaşayacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımı dövmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işarettir.

Rüyada hanımının evlendiğini görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın hanımını görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada hanımını sakallı görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına inanılır.

Rüyada hanım sahabe görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşunun hanımını görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kariyerinde atılım yapacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments