Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın hanımını görmek

Rüyada arkadaşın hanımını görmek

Rüyada arkadaşın hanımını görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, onun istediği yoldan gideceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın hanımını gördüyseniz:

  • Kimse zorlanmalara tahammül edemeyebilir.

Rüyada arkadaşın hanımını görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının hanımını görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına işarettir.

Rüyada hanımın öldüğünü görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine işarettir.

Rüyada patronun hanımını görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakan hanımını görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate alamet eder.

Rüyada hanımının aldattığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hanımıyla evlenmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada hanımını tokatlamak büyük bir ortaklığa girileceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments