Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi kovalamak

Rüyada kediyi kovalamak

Rüyada kediyi kovalamak keyfinin ve neşesinin artacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, üzüntülerinin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kediyi kovalamak gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler bazı programlarınızın ya da planlarınızın hızlanmasını sağlayabilir.

Rüyada kediyi kovaladığını görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi kovalamak daha iyi şartlarda yaşayacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin sizi kovaladığını görmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin seni kovaladığını görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kedi kovalamak hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve giren kediyi kovalamak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına yorulur.

Rüyada evdeki kedileri kovalamak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, dış ticarete atılacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi kovalamak istenmeyen olayların olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments