Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve giren kediyi kovalamak

Rüyada eve giren kediyi kovalamak

Rüyada eve giren kediyi kovalamak itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada eve giren kediyi kovalamak gördüyseniz:

  • Ortaklık veya iş birliği gerektiren konularda ya da ekip çalışmaları esnasında bazı problemler oluşabilir.

Rüyada eve giren kedileri kovalamak anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada evde kedi kovalamak eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına delalettir.

Rüyada evden kedi kovaladığını görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada eve giren kediyi kovalamak bazı konser etkinliklerine katılacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret eder.

Rüyada evde kedi kovaladığını görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada evden kedi kovalamak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada evdeki kedileri kovalamak işinin gücünün de rast gideceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kedi kovalamak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, küslükleri bitireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments