Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin sizi kovaladığını görmek

Rüyada kedinin sizi kovaladığını görmek

Rüyada kedinin sizi kovaladığını görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine alamet eder.

Rüyada kedinin sizi kovaladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda tam olarak ne yapacağınızı bilmiyorsanız veya bazı konuları isteyip istemediğiniz noktasında tereddütleriniz varsa, iç sesinize kulak vermenizde fayda var.

Rüyada kedinin sizi kovaladığını görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin sizi kovaladığını görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada bir adamın sizi kovaladığını görmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalet eder.

Rüyada birinin sizi kovaladığını görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine yorulur.

Rüyada evden kedi kovalamak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, emeğinden hayır göreceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kara kedinin kovaladığını görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada kedinin seni kovaladığını görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments