Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin seni kovaladığını görmek

Rüyada kedinin seni kovaladığını görmek

Rüyada kedinin seni kovaladığını görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, kısmetinizin açılacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin seni kovaladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun etme çabanız bazı konularda zarar ya da kayıplara neden olabilir.

Rüyada kedinin seni kovaladığını görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, sebep olacağına, bazı sorunların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin seni kovaladığını görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atın seni kovaladığını görmek işinin gücünün yaver gideceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, hayal kırıklığına tabir olunur.

Rüyada birinin seni kovaladığını görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada kedinin seni ısırdığını görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına işaret eder.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına delalet eder.

Rüyada evdeki kedileri kovalamak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments