Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi kovaladığını görmek

Rüyada kediyi kovaladığını görmek

Rüyada kediyi kovaladığını görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, başının derde gireceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına alamet eder.

Rüyada kediyi kovaladığını gördüyseniz:

  • Ufak bir sürpriz söz konusu olabilir.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, malına gelecek zarara alamet etmektedir.

Rüyada hamile kedi kovalamak aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, iş projelerinin gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada kediyi kovaladığını görmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına delalet eder.

Rüyada kedileri kovalamak bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına işarettir.

Rüyada köpeğin kediyi kovaladığını görmek harama göz dikmeyeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kara kedi kovalamak yolculuğa, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Rüyada siyah kediyi kovalamak büyüyeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada kara kediyi kovalamak çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, şifa göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments