Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evdeki kedileri kovalamak

Rüyada evdeki kedileri kovalamak

Rüyada evdeki kedileri kovalamak iyilik ve güzellik bulacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, kişinin şifa bulacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evdeki kedileri kovalamak gördüyseniz:

  • Alçakgönüllü olmakla birlikte takdirleri olumlu karşılamanız tekrarları arttırabilir.

Rüyada evden kedi kovaladığını görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evdeki kedileri kovalamak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına işarettir.

Rüyada eve giren kedileri kovalamak hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde kedi kovalamak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret eder.

Rüyada evde kedi kovaladığını görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evden kedi kovalamak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada eve giren kediyi kovalamak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi kovaladığını görmek hayırlı haberler alınacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments