Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedileri kovalamak

Rüyada kedileri kovalamak

Rüyada kedileri kovalamak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, çok başarılı adımlar atacağına, sıkıntıların aşılacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, saygısını toplayacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kedileri kovalamak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızın onay vermediği kişilerle maddi, romantik, sanal veya ticari ilişki ya da iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Rüyada kedileri kovalamak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, kudretinin yerine geleceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada evdeki kedileri kovalamak işlerinin bozulacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına alamet eder.

Rüyada kara kedi kovaladığını görmek duaların kabul olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Rüyada kediyi kovaladığını görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde kedi kovaladığını görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunu kovalamak zor günlerini arkasında bırakacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedinin kovaladığını görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments