Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kedi kovalamak

Rüyada hamile kedi kovalamak

Rüyada hamile kedi kovalamak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, maddi varlığının çoğalacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kedi kovalamak gördüyseniz:

  • Maddi, sağlıkla veya hukukla ilgili konularda mantıklı hareket etmelisiniz.

Rüyada hamile kedi kovalamak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada evde kedi kovaladığını görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara kediyi kovalamak ona şifa olmayacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada evde kedi kovalamak saygı göreceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kedi kovalamak çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kedi kovalamak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kedi kovaladığını görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, verimin kaçacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunu kovalamak borç yüzünden uykuların kaçacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments