Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kediyi kovalamak

Rüyada kara kediyi kovalamak

Rüyada kara kediyi kovalamak çok daha fazla adım atacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, kudretinin yerine geleceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada kara kediyi kovalamak gördüyseniz:

  • Kendi hak ya da ihtiyaçlarınız için sesinizi çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada kara kedinin kovaladığını görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kara kediyi kovalamak iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine tabir olunur.

Rüyada kara kedi kovaladığını görmek onunla yaşamını birleştireceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi kovalamak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi kovaladığını görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine delalettir.

Rüyada evin içinde kedi kovalamak itibar, güç ve para kaybedeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde kedi kovalamak insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kedi yavrusunu kovalamak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, galibiyetlerinin artacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments