Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yavrusu ezmek

Rüyada kedi yavrusu ezmek

Rüyada kedi yavrusu ezmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, bir sıkıntıya girmeye, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi yavrusu ezmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle yeni aşklar söz konusu olabilir.

Rüyada yavru kedi ezmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine alamet eder.

Rüyada kedi yavrusu ezmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada yavru köpek ezmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine işaret eder.

Rüyada ayakla kedi ezmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kedi ezmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işarettir.

Rüyada kedinin başını ezmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine alamet eder.

Rüyada arabayla kedi ezmek rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi ezmek kafasını toparlayamayacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments