Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi boğmak

Rüyada kediyi boğmak

Rüyada kediyi boğmak endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi boğmak gördüyseniz:

  • Çeşitli iş birliklerinizde işler hızlanabilir.

Rüyada kediyi suda boğmak manevi bir rahatlama yaşanacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kedi boğduğunu görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, kendini bunu başaracağına inanılır.

Rüyada kediyi boğmak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kedi boğmak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kara kedi boğmak canlanacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine işarettir.

Rüyada birini elleriyle boğmak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastıkla boğmak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu suda boğmak özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, eğlenceli günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments