Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin yılanı yediğini görmek

Rüyada kedinin yılanı yediğini görmek

Rüyada kedinin yılanı yediğini görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin yılanı yediğini gördüyseniz:

  • Evde sıkıcı durumlar olabilir.

Rüyada yılanın kediyi yediğini görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin yılan yediğini görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına işarettir.

Rüyada kedinin yılanı yediğini görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine inanılır.

Rüyada yılanın kedi yediğini görmek çaresiz kalacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi yediğini görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına delalettir.

Rüyada kedinin kuşu yediğini görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin kedi yediğini görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerinde verimin artacağına alamet eder.

Rüyada kediye yemek yedirmek rızkında ve malından olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments