Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yedirmek

Rüyada kedi yedirmek

Rüyada kedi yedirmek zenginliğinin artacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada kedi yedirmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız hayatınızda etkisi olabilecek kişilerin ilgisini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada kedinin kuşu yediğini görmek ruhani önderlik yapacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine delalettir.

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek imkânlarının da genişleyeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin bebek yediğini görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, keyifli günler geçireceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin kedi yediğini görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine işarettir.

Rüyada birinin kedi yediğini görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın kedi yediğini görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, onları okula göndereceğine işarettir.

Rüyada kedi yedirmek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments