Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ ciğer görmek

Rüyada çiğ ciğer görmek

Rüyada çiğ ciğer görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, istediği herşeye sahip olacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, tüm isteklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ ciğer gördüyseniz:

  • Sizi son derece sakarlaştırabilecek bazı etkiler altındasınız.

Rüyada çiğ ciğer yediğini görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada çiğ ciğer görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine işaret eder.

Rüyada ciğer yıkamak sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada pişmemiş ciğer görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına yorulur.

Rüyada ciğerleri parçalanmak eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ciğer kestiğini görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işarettir.

Rüyada kuzu ciğeri yemek daha bir sevileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına alamet eder.

Rüyada ciğer eti görmek belalara denk gelmeyeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments