Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ciğerinin çıktığını görmek

Rüyada kendi ciğerinin çıktığını görmek

Rüyada kendi ciğerinin çıktığını görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kendi ciğerinin çıktığını gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeniz durumunda bazı geri dönüşler alabilirsiniz.

Rüyada kendi ciğerinin çıktığını görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalet eder.

Rüyada ciğerinin çıktığını görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına delalettir.

Rüyada ciğer yerken görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada ciğer kavurma görmek geriye doğru gideceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada ciğer kavurması görmek hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, doğru adımlar atacağına delalettir.

Rüyada ciğer tükürmek aile işlerinin başına geçeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada insan ciğeri görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, zararının büyük olacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada dana ciğer görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments