Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et ciğer görmek

Rüyada et ciğer görmek

Rüyada et ciğer görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, ölümcül hastalıklara işaret, gönül sızılarının dineceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, maddi gücünün eksileceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada et ciğer gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen veya arasında yaş farkı bulunan gruplarla değişik aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada ciğer eti görmek insanlarla bir araya geleceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ciğer et görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada et ciğer yemek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada et ciğer görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada et ve ciğer görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, kazancının günden güne arttıracağına tabir olunur.

Rüyada ciğer kesmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine ciğer vermek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, itibar kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmek arası ciğer görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, işlerin de hafifleyeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments