Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ciğeri görmek

Rüyada kedi ciğeri görmek

Rüyada kedi ciğeri görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada kedi ciğeri gördüyseniz:

  • Sizin için vazgeçilmez olan kişilerden ayrılabilir ya da fikren uzak kalabilirsiniz.

Rüyada kedi ciğeri görmek işlerinde başarı elde edeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediye ciğer vermek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada kuzu ciğeri yemek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine delalet eder.

Rüyada hayvan ciğeri yemek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ciğerli pilav yemek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada ciğer piştiğini görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine alamet eder.

Rüyada et ciğer yemek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ciğer pişirdiğini görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, hoşluk içinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments