Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, büyük paralar kazanılacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı iş, plan ya da yaratıcılık isteyen konularda daha faydalı, verimli, işe yarar ya da estetik fikirleriniz varsa, dile getirmenizde fayda var.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalettir.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, kötü haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağını ısırmak ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin parmaklarını ısırmak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin parmağını ısırmak hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin parmağını ısırmak sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytanın parmağını ısırmak algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine inanılır.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments