Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin heyacanı yüzünden kendinizi aşırı yormanız olasıdır.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek hastalığın biteceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işaret eder.

Rüyada parmağını yılan ısırmak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığın parmağını ısırdığını görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına yorulur.

Rüyada başkasının parmağını ısırmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına alamet eder.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada ayak parmağı ısırmak dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytanın parmağını ısırmak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada birinin parmaklarını ısırmak karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments