Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, işlerin devam edeceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı kişiler sizi güvenli yatırımlara yönlendirmeye çalışabilirler.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada ayak parmağı ısırmak planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağını ısırmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada kendi parmağını ısırmak hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine yorulur.

Rüyada parmağını ısırmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada parmağını yılan ısırmak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına alamet eder.

Rüyada birinin parmaklarını ısırmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments