Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin kovalamasını görmek

Rüyada kedinin kovalamasını görmek

Rüyada kedinin kovalamasını görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, akıl vereceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin kovalamasını gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada kediler tarafından kovalanmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi tarafından kovalanmak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada kedinin kovalaması görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi kovalayan köpek görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kedinin kovalamasını görmek şerefli bir hayat süreceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, mutlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi kovalarken görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin fareyi kovalamasını görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments