Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, ticarette yol katedeceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Kontrol edebileceğiniz, hakim olabileceğiniz konulara konsantre olmalı, kontrol edemediğiniz olay, konu, kişi veya durumlardan uzak durmalısınız.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kedi tarafından kovalanmak istediklerini elde etmeyi başaracağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya yorulur.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, yolunda devam edeceğine inanılır.

Rüyada kediler tarafından kovalanmak onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işarettir.

Rüyada kedi tarafından kovalandığını görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, özel hayatının renkleneceğine delalettir.

Rüyada kara kedi tarafından tırmalanmak müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, daha fazla rızık elde edileceğine delalet eder.

Rüyada tavuk tarafından kovalanmak parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments