Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kovalarken görmek

Rüyada kedi kovalarken görmek

Rüyada kedi kovalarken görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kedi kovalarken gördüyseniz:

  • Sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Rüyada kedi kovalarken görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi kovalayan köpek görmek ayaklandıracağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına delalettir.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, işinden çıkarılacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin fareyi kovalamasını görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalet eder.

Rüyada kedi tarafından kovalanmak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada kedi tarafından kovalandığını görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, atılım yapacağına inanılır.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin kovalamasını görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments