Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin kovalaması görmek

Rüyada kedinin kovalaması görmek

Rüyada kedinin kovalaması görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kovalaması gördüyseniz:

  • Zoraki değişikliklerin asıl hedefi veya değişikliklerin sonucu sizi başarıya taşımak ya da belli konularda işleri halletmeniz olacak.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kedinin fareyi kovalamasını görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, hak yolundan ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada kedi tarafından kovalanmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin kovalaması görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, gönlünün ferahlayacağına inanılır.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kovalayan köpek görmek kazancın günden güne daha da artacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına inanılır.

Rüyada kediler tarafından kovalanmak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kovalamasını görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, üzüntülerinin biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments