Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi tarafından kovalanmak

Rüyada kedi tarafından kovalanmak

Rüyada kedi tarafından kovalanmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, musibetlerin yaşanacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, karısının çok mutlu olacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmanız olumlu geri dönüşler alınmasına neden olabilir.

Rüyada kediler tarafından kovalanmak fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına işarettir.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kedi tarafından kovalanmak bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, strese gireceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kedi tarafından kovalandığını görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine yorulur.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak başarının ve mutluluğun geleceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bebek tarafından kovalanmak istediklerini elde edeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada bir kişi tarafından kovalanmak işlerden hayır gelmeyeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada köpekler tarafından kovalanmak kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, sorunlarının sürekli artacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments