Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kovalayan köpek görmek

Rüyada kedi kovalayan köpek görmek

Rüyada kedi kovalayan köpek görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına inanılır.

Rüyada kedi kovalayan köpek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gereken konular olabilir.

Rüyada kedi kovalayan köpek görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine yorulur.

Rüyada kedinin kovalaması görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kedinin fareyi kovalamasını görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi tarafından kovalandığını görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına delalet eder.

Rüyada kediler tarafından kovalanmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kovalamasını görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments