Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediler tarafından kovalanmak

Rüyada kediler tarafından kovalanmak

Rüyada kediler tarafından kovalanmak darlık içine düşeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, maddi durumunun düzeleceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, bilgiyle donanacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada kediler tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, kariyer sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kediler tarafından kovalanmak işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi tarafından kovalanmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kedi tarafından kovalandığını görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atlılar tarafından kovalanmak ününün çoğalacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek tarafından kovalanmak çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpekler tarafından kovalandığını görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments