Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin hamile olduğunu görmek

Rüyada kedinin hamile olduğunu görmek

Rüyada kedinin hamile olduğunu görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Astrolojik açılar oldukça gergin, soğuk duş etkisi yaratan durumlar, gergin ortamlar, gergin kişiler, zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kedinin hamile olduğunu görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalettir.

Rüyada hamile kedi kovalamak dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada hamile bir kedi görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, hasta olanın da iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada hamile kedi görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi hamile görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kara kedi görmek zenginliği bulacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile siyah kedi görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediye hamile olmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, sorunlarından arınacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments