Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kara kedi görmek

Rüyada hamile kara kedi görmek

Rüyada hamile kara kedi görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine delalet eder.

Rüyada hamile kara kedi gördüyseniz:

  • Muhakkak karşılığını göreceksiniz.

Rüyada hamile kara kedi görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, pişman olacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada kara kedi görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına alamet eder.

Rüyada kara kediden korkmak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine delalettir.

Rüyada kara kedi saldırısı görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına alamet eder.

Rüyada kara kediyi öldürmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı gözlü kara kedi görmek kırılan kalbin onarılacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına işarettir.

Rüyada kara kedi yavruları görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki kara kedi görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments