Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kedi görmek

Rüyada hamile kedi görmek

Rüyada hamile kedi görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işaret eder.

Rüyada hamile kedi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki derinliği veya bilgeliği göremeyebilirler.

Rüyada kedi hamile görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına delalettir.

Rüyada kedinin hamile olduğunu görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine yorulur.

Rüyada kediye hamile olmak hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile siyah kedi görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, desteksiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kedi kovalamak yorgun ve hasta hissedeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına inanılır.

Rüyada kediyi hamile görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kedi öldürmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kara kedi görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments