Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile siyah kedi görmek

Rüyada hamile siyah kedi görmek

Rüyada hamile siyah kedi görmek ele güne muhtaç olacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada hamile siyah kedi gördüyseniz:

  • Kısaca, yeni maceralar kısa ömürlü olacaklardır.

Rüyada hamile siyah kedi görmek büyük bir mala sahip olacağına, onu darda bırakmayacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada hamile kedi görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile bir kedi görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yüksek mertebeye geleceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kediyi hamile görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işarettir.

Rüyada kedi hamile görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kedi kovalamak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, hayırlı bir sürece girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin hamile olduğunu görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hamile kedi öldürmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, yeni mallara kavuşacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments