Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi hamile görmek

Rüyada kediyi hamile görmek

Rüyada kediyi hamile görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi hamile gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için anlaşmaktan veya tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada hamile kedi görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, şansın kaçacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine işaret eder.

Rüyada kedi hamile görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kedi öldürmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada hamile kara kedi görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada kedinin hamile olduğunu görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediye hamile olmak hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada hamile bir kedi görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, daha iyi anlaşır olacağına alamet eder.

Rüyada hamile siyah kedi görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, zenginliği bulacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments