Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile bir kedi görmek

Rüyada hamile bir kedi görmek

Rüyada hamile bir kedi görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, şifa edineceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada hamile bir kedi gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmenin sıkıntılı sonuçları olabilir.

Rüyada hamile kedi kovalamak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi hamile görmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, kalp kırıklığına neden olacağına işarettir.

Rüyada kedinin hamile olduğunu görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kedi görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kedi öldürmek bol nimete kavuşacağına, yoksulluğa, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Rüyada hamile siyah kedi görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile bir kedi görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediye hamile olmak dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, yokluğun biteceğine, hayırlı haberler duyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments