Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye hamile olmak

Rüyada kediye hamile olmak

Rüyada kediye hamile olmak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, hastalıklarının azalacağına, rakiplerini geride bırakacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kediye hamile olmak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız veya biraz tembellik etme eğiliminde olmanız yapabileceklerinizi kısıtlamanız anlamına gelebilir.

Rüyada hamile bir kedi görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediye hamile olmak işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, istediği başarıya kavuşacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kara kedi görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kedi kovalamak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, ticaretinin gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kedi öldürmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile siyah kedi görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada kediyi hamile görmek para ve zaman ayıracağına, imkanlarının artacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına işaret eder.

Rüyada kedinin hamile olduğunu görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments