Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözlü kedi görmek

Rüyada tek gözlü kedi görmek

Rüyada tek gözlü kedi görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, dertlerinin unutulacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek gözlü kedi gördüyseniz:

  • Size mantıklı gelen soruları karşı taraf anlamsız bulabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada tek gözlü kedi görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, endişelerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek işinde yükseleceğine, güç ve kudret kazanacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine tabir olunur.

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tek gözü kör adam görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, lüks içinde olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Rüyada tek gözünü kör görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada tek gözü kör insan görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada tek göz görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine yorulur.

Rüyada tek gözlü erkek görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments