Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare kedi köpek görmek

Rüyada fare kedi köpek görmek

Rüyada fare kedi köpek görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına işaret eder.

Rüyada fare kedi köpek gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası size zarar verebilir.

Rüyada kedi köpek ve fare görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada fare kedi köpek görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine inanılır.

Rüyada kedi köpek fare görmek rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Rüyada köpek kedi fare görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi yemesini görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, neşenin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada fareyi yiyen kedi görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada kedinin fare yemesini görmek getirisinden daha fazla olacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments