Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediler ve fareler görmek

Rüyada kediler ve fareler görmek

Rüyada kediler ve fareler görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, kucaklaşacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, iş ve mekan değiştireceğine delalet eder.

Rüyada kediler ve fareler gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının ya da çevrenizde meydana gelen değişikliklerin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermeyin.

Rüyada köpek kedi fare görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi kovalamasını görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, sarsılacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi ve fare ölüsü görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada fare ve kedi görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada kedi fareyi yerken görmek aradaki buzların eritileceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Rüyada kediler ve fareler görmek son model arabaya sahip olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, iş için gurbete gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada fareyi yiyen kedi görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments