Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kedi ve fare görmek

Rüyada yavru kedi ve fare görmek

Rüyada yavru kedi ve fare görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, bol rızık elde edeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, tövbe etmeye, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kedi ve fare gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yavru kedi ve fare görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare yavruları görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, şansızlığın kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru fare görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine yorulur.

Rüyada evde fare yavrusu görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare ve yavrusu görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rakipleri mağlup edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah fare yavrusu görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare yavrusu öldürmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, çalışmalarının beğenileceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere inanılır.

Rüyada fare yavrusu görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments