Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi ve fare görmek

Rüyada kara kedi ve fare görmek

Rüyada kara kedi ve fare görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, hayırlı yollara gireceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kara kedi ve fare gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakarak olasılıkları daha iyi değerlendirebilir veya bilgi edinmenizi sağlayacak toplantılar yapabilirsiniz.

Rüyada kara kedi ve fare görmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kara fare görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kara fare görmek müşterilerinin çoğalacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara fare öldürmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kara kedi yavrusu görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işarettir.

Rüyada kara kedi kovalamak yatırımların heba olacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kara kedi kovaladığını görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kara kediyi evden atmak elindekileri de yitireceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments