Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi yakalamak

Rüyada fareyi yakalamak

Rüyada fareyi yakalamak insanlarla arasının iyi olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, işe ve aşa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada fareyi yakalamak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen, sınırlayan ya da yavaşlatan kişi, ilişki veya işleri hayatınızda belli bir konuma yerleştirerek, sizi bir daha aynı şekilde etkilemelerine izin vermeyeceksiniz.

Rüyada siyah fare yakalamak işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz fare yakalamak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük fare yakalamak ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet eder.

Rüyada elle fare yakalamak hayat boyu isteklerine ulaşacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, arkasından gıybet edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fareleri yakalamak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Rüyada evde fare yakalamak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, anlaşmazlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada fare öldürmek yakalamak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hem dua alacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments