Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi tuttuğunu görmek

Rüyada kedi tuttuğunu görmek

Rüyada kedi tuttuğunu görmek sebep olacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalettir.

Rüyada kedi tuttuğunu gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz güçleniyor.

Rüyada kedinin fare tuttuğunu görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalettir.

Rüyada kedi tuttuğunu görmek böylece aynı hataları yapmayacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş yolda yürümek sağlıklı bir ömür süreceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine işarettir.

Rüyada şans oyunu tutturmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada elini tuttuğunu görmek kötü yollara gireceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan tuttuğunu görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elinden tuttuğunu görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin buz tuttuğunu görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments